5. elokuuta 2012

Erkkari 2012

Tänään ohjelmana oli länsigöötanmaanpystkorvien erikoisnäyttely, niin koiran kun meidän perheen ihmistenkin ensimmäinen laatuaan. Kuvasaldo jäi olemattomaksi, kun aamun tohinassa kamera unohtui tietysti kotiin. Sähläystä jatkettiin myös pidemmälle aamuun, kun aikataulu kiristyi aika tiukaksi. Kehään kuitenkin ehdittiin, mutta Aslak ei saanut tarpeeksi riekkua ennen suoritusta ja se sitten myös näkyi. Kävely onnistui ihan hyvin, pöydällä olo ei niinkään. Aslak vierasti tuomaria eikä olisi millään halunnut näyttää hampaita, siksi ei siis KP tä saatu. Nyt siis vaan ahkerasti hampaita tutkiskelemaan. Aslak oli ainut 7-9kk urospentu, joten sen kummempia sijoituksia ei siis tullut.

Arvostelu (tuomari Bo Skalin): En hane som måste lära sig att inte försoka bitas, för övrigt snäll o trevlig, bra huvud, korrekt hals, kunde ha lite rakare fronten, rör sig lite slarvigt fram, bra päls, korrekt tecken, lite bakhög bak, passande benstomme, bra bröstkorg.

Muuten päivä oli erittäin antoisa. Aslak pääsi reilulla kädellä totuttelemaan suureen määrään koiria ja ihmisiä ja osasi jopa välillä rauhoittuakkin. Oli myös mukavaa nähdä suuri määrä muita gööttejä ja heidän ihmisiään. Kokonaisuudessaan erittäin mukava päivä siis, josta suurta kiitosta erkkarin järjestäneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti